MMA voor kinderen bij R-grip


Bij R-Grip willen we mensen een leven lang fit krijgen met martial arts als basis. En die leggen we vroeg. Het begint met Superhelden Training (3-8 jaar). De follow up heet MMA kids (9-12 jaar) en daarna kan er worden doorgegroeid naar MMA Junior (13-16 jaar).

Inschrijven kids

Superhelden Training (3-8 jaar)


Kinderen zijn gek op SuperHelden. Spiderman, Catwoman, de Hulk, Mega Mindy, noem ze allemaal maar op! Het liefst lopen ze de hele dag rond in hun gespierde superhelden oufits. Wat is er mooier om dezelfde moves als hun helden te kunnnen maken? Tegen muren oprennen, rondvliegen aan touwen, karatetrappen maken?
Dat kan! Want bij Superhelden Training leren kinderen de superpowers van ‘echte’ superhelden.
Een Superheldentraining is een uur lang lekker ravotten, rennen, vliegen en duiken. Roemer traint de kleine helden spelenderwijs op grondmotorische vaardigheden zoals coördinatie en lenigheid. Elke les staat in het teken van een superkracht; sluipen, ontwijken, gooien. Bij elke superkracht hoort een kleurplaat, door Roemer zelf getekend in echte Marvel-comic stijl.

De Superhelden trainen in twee leeftijdsgroepen

Superhelden MINI:  van 15:00 tot 16:00 uur zijn de kleine Superhelden van 3-5 jaar welkom.

Superhelden MAXI:  van 16:00 tot 17:00 uur kunnen de grotere Superhelden van 6-8 jaar los gaan. Om de kinderen voldoende aandacht te kunnen geven en de veiligheid key is, sluiten we de maximale groepsgrootte op 20 kinderen. Hierbij krijgen abonnee’s voorrang. Voor meer informatie zie ‘Kosten’ op deze pagina.

MMA Kids (9-12 jaar)


MMA kids gaat al wat meer om ‘trainen’ en is sportspecifieker ingericht. Stoeispelen staan op het programma maar ook een radslag wordt aangeleerd zodat er een goed bewegingsfundament ontstaat.

MMA Junior (13-16 jaar)


Vanaf MMA Junior start de fase van trainen-om-te-trainen. De les biedt meer martial arts-technieken en ook alle grondmotorische vaardigheden (snelheid, kracht, conditie, lenigheid en uithoudingsvermogen) komen aan bod.

De Sensei


Roemer heeft een achtergrond als top-sporter en docent lichamelijke opvoeding. Als lid van het Nederlands taekwondo-team heeft hij de hele wereld over gereisd en vele prijzen behaald, later werd hij een MMA-pionier. Nu is hij hoofdtrainer van R-grip Gym. Naast Sensei is hij tekenaar, fan van anime films van Hayao Miyazaki en gek op lekker eten.

Prijzen


Proefles:
Een eenmalige proefles voor kids is gratis.
Voor gratis proefles mail youngsters@vondelgym.nl

Strippenkaarten
Een strippenkaart voor 10 lessen is €100,-
Een strippenkaart voor 5 lessen is €55,-

Abonnement MMA kids en MMA Junior:
Een abonnement voor MMA kids en MMA Junior bedraagt €35,- per maand.

Check Vondelgym voor meer informatie:
Voor alle prijzen en abonnementen, kijk op de inschrijfpagina van vondelgym

Inschrijven kids