MMA voor kinderen bij R-grip


Bij R-Grip willen we mensen een leven lang fit krijgen met martial arts als basis. En die leggen we vroeg. Het begint met Superhelden Training (3-8 jaar). De follow up heet MMA kids (9-12 jaar) en daarna kan er worden doorgegroeid naar MMA Junior (13-16 jaar).

Superhelden Training (3-8 jaar)


Kinderen zijn gek op SuperHelden. Spiderman, Catwoman, de Hulk, Mega Mindy, noem ze allemaal maar op! Het liefst lopen ze de hele dag rond in hun gespierde superhelden oufits. Wat is er mooier om dezelfde moves als hun helden te kunnnen maken? Tegen muren oprennen, rondvliegen aan touwen, karatetrappen maken?
Dat kan! Want bij Superhelden Training leren kinderen de superpowers van ‘echte’ superhelden.
Een Superheldentraining is een uur lang lekker ravotten, rennen, vliegen en duiken. Roemer traint de kleine helden spelenderwijs op grondmotorische vaardigheden zoals coördinatie en lenigheid. Elke les staat in het teken van een superkracht; sluipen, ontwijken, gooien. Bij elke superkracht hoort een kleurplaat, door Roemer zelf getekend in echte Marvel-comic stijl.

De Superhelden trainen in twee leeftijdsgroepen

Superhelden MINI:  van 15:00 tot 16:00 uur zijn de kleine Superhelden van 3-5 jaar welkom.

Superhelden MAXI:  van 16:00 tot 17:00 uur kunnen de grotere Superhelden van 6-8 jaar los gaan. Om de kinderen voldoende aandacht te kunnen geven en de veiligheid key is, sluiten we de maximale groepsgrootte op 20 kinderen. Hierbij krijgen abonnee’s voorrang. Voor meer informatie zie ‘Kosten’ op deze pagina.

MMA Kids (9-12 jaar)


MMA kids gaat al wat meer om ‘trainen’ en is sportspecifieker ingericht. Stoeispelen staan op het programma maar ook een radslag wordt aangeleerd zodat er een goed bewegingsfundament ontstaat.

MMA Junior (13-16 jaar)


Vanaf MMA Junior start de fase van trainen-om-te-trainen. De les biedt meer martial arts-technieken en ook alle grondmotorische vaardigheden (snelheid, kracht, conditie, lenigheid en uithoudingsvermogen) komen aan bod.

De Sensei


Roemer heeft een achtergrond als top-sporter en docent lichamelijke opvoeding. Als lid van het Nederlands taekwondo-team heeft hij de hele wereld over gereisd en vele prijzen behaald, later werd hij een MMA-pionier. Nu is hij hoofdtrainer van R-grip Gym. Naast Sensei is hij tekenaar, fan van anime films van Hayao Miyazaki en gek op lekker eten.

Prijzen


Kosten Superheldentraining: een proefles kost 7,5 euro per kind en is éénmalig. Daarna kan er een strippenkaart worden gekocht. Kosten: 77,50 euro voor 10 lessen.
Kosten MMA kids en MMA Junior:
Een proefles kost 10 euro en is éénmalig.
Strippenkaart voor 10 keer trainen, bedraagt 77,50 euro.
Een abonnement voor MMA kids en MMA Junior bedraagt 57,50 euro per maand.

Geef een SuperHelden feestje!


Op zoek naar een cool en actief verjaardagspartijtje? Laat de kids lekker uitrazen op de gym! De hele bende krijgt een Superhelden training en na afloop een speciaal Tijgerninja-diploma. En terwijl de kleine krijgers zich lekker moe maken kunt u heerlijk een uurtje uitpuffen!
De kinderen krijgen een Superhelden of Ninja-tijger diploma uitgereikt door de jarige job. Natuurlijk hangen er ballonnen en is er water (plus ranja bij toestemming) om de dorst te lessen.
De duur van een feestje is anderhalf uur. Een kwartier voor de inloop, een uur lang Superhelden en daarna nog een kwartiertje afkoelen voordat ze weer blij naar huis gaan.

Kosten Superheldenfeestje: voor de huur van de gehele gym en trainer: 150 euro. Daarbij wordt er per kind 2,50 euro gerekend. De groepsgrootte is hierbij niet van belang. Wil je langer dan 1,5 uur met de kids blijven? Kan ook, de bijkomende kosten zijn dan 50 euro per 0-15 minuten. Prijzen betreffen particulieren en zijn inclusief BTW.